Middagsymposium


28 mei 2020


Bildung.city | Amsterdam

Voorwaarden

ORGANISATIE

Het Middagsymposium Jeugdrecht in vogelvlucht is een coproductie van Logavak en Logacom. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.

DATUM EN PLAATS

Het middagsymposium vindt plaats op 28 mei 2020 in de Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE), 020 - 320 33 64.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €149,- excl. btw, dit is inclusief het boek Jeugdrecht in de praktijk van Ido Weijers, consumpties, en materiaal: schrijfbloc, balpen en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en vanaf de derde deelnemer ontvangt u 10% korting. 
Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.

Studentenkorting: studenten hebben recht op € 29,00 korting. ​
Voorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

 

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt. Alle kortingen zijn exclusief BTW. ​

 

ALGEMENE VOORWAARDEN 
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 

ANNULERINGSREGELING
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 14 april 2020 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
2. Bij annulering tussen 14 april 2020 en 21 mei 2020 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
3. Bij annulering na 21 mei 2020 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


GARANTIE OP UW INSCHRIJVING
In navolging op het besluit van het RIVM worden de bijeenkomsten van Logacom, die gepland waren in de periode tot en met 6 april 2020, niet uitgevoerd. De bijeenkomsten zijn verplaatst naar nieuwe data.
​Voor de middagsymposia na deze datum, bieden wij u vanaf nu een Doorgangsgarantie. Indien een symposium wegens nieuwe maatregelen op de geplande datum geen doorgang kan vinden, dan garanderen wij uitvoering van het symposium op een ander moment.
 
 
CONTACTGEGEVENS
 
Organisatie
Doris Spanjaard  office@logacom.nl 
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM. Telefoon 020-3203364.